Home Over mij

Over mij

Welkom op de Over Mij pagina van wiewaar.nl! Op deze pagina zal ik een aantal verschillende onderwerpen behandelen. Zo hoop ik jullie meer duidelijkheid te geven wie ik ben, wat ik doe, waarom ik deze website opzet en wat mijn drijfveren hiervoor zijn! Zelf merk ik namelijk dat ik het ontzettend interessant vind te weten wie er achter een site schuil gaat, vandaar deze pagina. Dit draagt allemaal bij aan het gebruikersgemak en de gebruiksvriendelijkheid van een site.

Wie ben ik?

Ik ben een jonge vrouw met een gezin. In het dagelijks leven ben ik druk bezig met werk, het huishouden en vrienden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om deze site te onderhouden en nieuwe blogs te plaatsen. Daarbij lees ik veel sites en blogs om zelf inspiratie op te doen. Ik leer hier veel van en daarnaast doe ik dit ook voor mijn plezier. Ik hoop dat jullie met dezelfde bedoelingen deze site bezoeken. Ik vind het namelijk fijn voor anderen te schrijven en haal hier plezier uit. Ik doe inspiratie op uit onderwerpen die mij interesseren, die ik zelf meemaak of waarover ik zelf lees.

Wat biedt deze website?

Het lijkt mij logisch te vertellen wat jullie, de lezers van deze site, allemaal kunnen beleven op deze site. Zelf merk ik dat ik het ontzettend fijn vind de gedachte achter een website te weten. Hierdoor begrijp ik beter wat de schrijver met de site wilt bereiken. Op deze website plaats ik dus blogs over zeer uiteenlopende onderwerpen. Deze onderwerpen behandelen elk verschillende thema’s waardoor je altijd wel een geschikt en interessant onderwerp zult vinden dat jou aanspreekt. Zo kun je bijvoorbeeld inspiratie opdoen voor leuke uitjes, een nieuwe inrichting voor je huis of hulp bij het uitzoeken van een nieuwe energieleverancier. Heel veelzijdig dus! Mocht het zijn dat je iets mist of dat je over een bepaald onderwerp meer wilt weten, neem dan contact op via de speciaal daarvoor ingerichte contact pagina! Ik waardeer het enorm als mensen de moeite nemen mij feedback te geven over bijvoorbeeld mijn schrijfstijl of thema’s van de blogs. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de blogs en informatie op deze website relevant, informatief en amuserend zijn!