Home Huis & Tuin Badkamerspiegel: welke persoonlijkheid past bij welke stijl?

Badkamerspiegel: welke persoonlijkheid past bij welke stijl?

0
Badkamerspiegel: welke persoonlijkheid past bij welke stijl?

Ik zit met dit prachtige weer best wel vaak op een terrasje, als ik er een te pakken krijg in het drukke Amsterdam. Dan kijk ik naar de mensen die voorbij lopen, lekker mensen kijken. Ik vraag me af wie ze zijn, waar ze zoal vandaan komen, waar ze heen gaan, wat ze denken. Daar vorm ik dan een beeld bij. Op deze manier kom ik dan mijn middag door. Je herkent jezelf er misschien in. Mensen zijn over het algemeen geneigd om dit te doen. Ik wil het nu graag anders aanpakken. Ik was laatst bezig met een badkamerspiegel kopen van Douche Concurrent, en toen had ik hetzelfde idee. Wat voor badkamerspiegel past bij welke persoonlijkheid? Je vindt hieronder een aantal types.

De hippe jonge millennial meid

Deze meid heeft een badkamerspiegel die ze gekocht heeft bij een kringloopwinkel. De badkamerspiegel is aftands met een dikke kitscherige rand behoorlijk wat vlekken. Maar ja, alles voor het hip zijn natuurlijk! De hippe jonge millennial chick houdt van tweedehands spulletjes en prullaria, maar haar huis is verder spierwit. Ze doet elke dag een halfuur haar make-up voordat ze de deur uit gaat. Klopt dit beeld volgens jou?

Kort en pittig

Ook weer een vrouw, de ‘kort en pittig’ is een vrouw van in de 40 met een kort pittig kapsel. Haar badkamerspiegel is simpel, want ze heeft niet zo veel geld omdat ze fulltime huisvrouw is. Ze gaat ook in haar vrije tijd het liefst naar de huishoudbeurs om zo goedkoop mogelijk de dealtjes op de kop te tikken voor een nieuwe stofzuiger of wasmand.

Het luxepaard

Het luxepaard is een jonge man die het liefst zo veel mogelijk met zijn geld pronkt. Hij verdient al behoorlijk wat, dus heeft hij thuis de beste muziekinstallatie, televisie, maar ook auto. Ook zie je het terug in zijn badkamerspiegel. Net als zijn andere spulletjes is het het mooiste design, met zo’n lichtje er in. Hij kijkt graag in zijn badkamerspiegel naar zichzelf, al is het maar om zichzelf knap te vinden.

De familie: multifunctionele badkamerspiegel

Kijk, deze mensen maken handig gebruik van de ruimte die ze hebben. Ze hebben achter hun badkamerspiegel namelijk nog wat kastjes zitten. De badkamerspiegel kan dus open, waardoor je er nog meer spulletjes in kwijt kan. Want ze hebben veel spulletjes, met de ouders en de drie kinderen. Ze willen ook een hangend toilet kopen, om te zorgen dat er geen spulletjes achter de WC blijven liggen.