Home Huis & Tuin Tuintegels voor iedere tuin koop je gewoon online

Tuintegels voor iedere tuin koop je gewoon online

0
Tuintegels voor iedere tuin koop je gewoon online

Wanneer je op zoek bent naar mooie tegels voor in je nieuw aan te leggen tuin hoef je echt niet meer naar een tuintegelboer. Je bestelt de tuintegels namelijk gewoon online. Aan het online bestellen van tuintegels zitten heel veel voordelen. Wat denk je ervan dat je er zelf niet mee hoeft te zeulen? Ook is het bij het online bestellen van tuintegels gebruikelijk dat de tegels gratis of voor een zeer leuk prijsje bij je thuis worden bezorgd. Wanneer je in een winkel tuintegels koopt, komen de vervoerskosten er vaak nog bovenop. Dat verhoogt de prijs per tegel aanzienlijk. En, ondanks dat je weet dat tegels niet goedkoop zijn, je wilt natuurlijk geen dief van je eigen portemonnee zijn.

Tuintegels in alle soorten en maten en prijzen

Welke tuintegels je kiest hangt natuurlijk volledig af van je eigen smaak. Of je nu voor klassiek gaat of juist voor modern, dat hangt helemaal af van wat jij mooi vindt. En van je budget natuurlijk. Want ook qua budget kun je met deze tegels alle kanten uit. Het is daarom altijd slim om, voor je ook maar naar tegels gaat kijken, je tuin goed op te meten en te bepalen hoeveel vierkante meter tegels je nodig hebt. Je kunt dan zelf een inschatting maken over de prijs per vierkante meter die in jouw budget past.
Tuintegels

Meten is weten, ook met tuintegels

Zoals bij alle kluswerk geldt: meten is weten. Maar dus echt. Want even uitrekenen hoeveel materiaal je nodig hebt kan ervoor zorgen dat je precies genoeg bestelt. Dat geldt dus ook voor tuintegels. Het zou toch jammer zijn als je net een paar tegels te kort hebt. Dan heb je ineens een bloembak of border waar je die niet gepland had. Tegels te veel is ook niet goed, de tegels zijn niet goedkoop en je wilt natuurlijk niet veel overhouden.

Tuintegels zelf leggen of laten doen?

Je kunt tuintegels in principe best zelf leggen. Zorg voor een goede ondergrond die de goede kant op afloopt. Je wilt immers geen regenwater in je huis of in de schuur. Maar vergis je niet. Het uitrekenen van dit verloop is nog best lastig voor een leek. Ook zijn de tegels zwaar! Heel erg zwaar. Zeker wanneer je niet gewend bent om zwaar werk te doen, kan dit nog wel eens voor problemen zorgen. Vaak is het laten leggen van de tegels nog niet eens zo duur, en het scheelt je veel spierpijn!