Home Lifestyle Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: Dé locatie als u iets te vieren heeft!

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: Dé locatie als u iets te vieren heeft!

0
Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: Dé locatie als u iets te vieren heeft!

Toen ik op zoek was naar een unieke trouwlocatie kwam ik terecht bij Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg. Wat mij betreft is dit een absolute aanrader. Dit nieuwe restaurant is het eerste ondergrondse restaurant van Nederland. Dus, heeft u binnenkort een bijzonder jubileum? Of gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een unieke trouwlocatie? Dan kan ik u aanraden om naar Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg te gaan. U kunt hier genieten van een bijzondere ambiance en verrassende maaltijden van de chef-kok. In de open keuken kunt u zien hoe hij samen met zijn team de maaltijden bereidt. Ook heb ik met veel genot de verschillende bieren gedronken. Het leuke aan dit restaurant is dat ze veel unieke streekproducten hebben.

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg is de enige officiële ondergrondse trouwzaal van Nederland

Ik wou op een unieke wijze in het huwelijksbootje stappen. Voor een onvergetelijke huwelijkslocatie beschikt Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg over de enige officiële ondergrondse trouwzaal van Nederland. De trouwzaal in de mergelgrotten van Valkenburg is op sfeervolle wijze ingericht. U vindt hier 31 portretten van Limburgers, die veel voor de historie van de streek hebben betekend. Het comfort in combinatie met de romantiek heeft ervoor gezorgd dat ik hier een fantastische ervaring heb gehad. Mijn bruiloft had 300 gasten en de feestlocatie biedt plek voor 350 personen. De aangestoken kaarsen en de romantische ruimte zorgden voor een fantastische sfeer. Ik vond mijn huwelijksfeest onvergetelijk.

Daelhemergroeve Restaurant Valkenbug is een fantastische locatie voor uw (bedrijfs)feest

Natuurlijk is dit restaurant niet alleen beschikbaar voor trouwfeesten zoals die van mij. Het restaurant is namelijk zeven dagen per week geopend. Toen ik vroeg naar de andere activiteiten van dit restaurant, vertelde het personeel dat ze elk jaar ruim 250 bedrijven verwelkomen. Het kan hierbij gaan om een teambuildingsactiviteit, maar ook om een smakelijk arrangement. U kunt met uw bedrijf bij het restaurant terecht met een groep vanaf tien personen. Ook is het restaurant zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als workshops, vergaderingen en presentaties. Deze unieke locatie is dus ook voor andere doeleinden geschikt.

Uw feest organiseren bij bij Daelhemergroeve restaurant Valkenburg?

Wat mij erg opviel was dat het personeel van Daelhemergroeve restaurant Valkenburg erg ervaren is. Ook willen zij er alles aan doen om het feest onvergetelijk te maken. Dit doen ze door goed voorbereid te beginnen. Ze hebben mij uitvoerig gevraagd over alle wensen die ik had. Dit vond ik erg prettig. De medewerkers bespreken graag uw wensen en zij kunnen u informeren over de verschillende arrangementen die ze aanbieden. Uiteraard zijn er uitzonderingen op de arrangementen mogelijk. Ze doen er in mijn mening alles aan om u en uw gasten een onvergetelijke tijd te laten beleven.