Home Algemeen Een goede tent huren doe je met deze tips

Een goede tent huren doe je met deze tips

0
Een goede tent huren doe je met deze tips

Feestje vieren? Tent Huren!

Ben jij ook in de zomer jarig? Ik wel en ik vind het een uitgelezen moment om een goed feest te geven. Niet ieder jaar, maar eens in de vijf jaar pak ik graag groots uit. Dan huur ik een tent en dan pak ik een grasveldje bij mij in de buurt en geef ik een groot bbq feest. Daarvoor moet ik dus wel eerst een tent huren. En ik neem aan dat jij aan hetzelfde zit te denken, anders zit je niet dit blog te lezen. Dus ik help je graag bij je keuze.

Een betaalbare tent huren

Een tent huren kan je zo duur maken als je zelf wil, maar het hoeft niet veel te kosten. Er zijn genoeg aanbieders met schappelijke prijzen en als je even goed zoekt dan kom je op de perfecte tent voor jouw feest. En is het wat duurder dan je dacht? Dan maak je er een BYOB (bring your own booze) party van. Dan hoef je minder geld uit te geven aan eten en drinken en stop jij je geld in het tent huren.

welke soort tent

Welke soort tent kies je? Dat is afhankelijk van wat je wil. Ik ga er even vanuit dat je niet meer dan 50 man uitnodigt. Want anders zit je echt richting te evenementen tenten te kijken. Maar laten we het houden op een groots verjaardagsfeest. Dan kan je denken aan gesloten of halfgesloten tenten. Zoals de oude vertrouwde partytent. Of een pagodetent. Maar je kan ook voor open tenten kiezen, die eigenlijk alleen het dak vormen. Deze zijn ideaal voor de warmere dagen waarin je zeker bent dat het niet gaat regenen. Deze tenten bieden schaduw, wat ook weer fijn is voor je gasten. Een tent huren begint dus bij het kiezen van welke soort je wil. Kijk even rond op de webwinkels en je zult al snel weten wat je wil.

Een tent opzetten

Ben jij het type dat nog nooit heeft gekampeerd? En toevallig ook niet handig bent? Dan raad ik je aan de tent te laten opzetten door het verhuurbedrijf. Maar als jij een doorgewinterde kampeerder bent en/of superhandige klusser, dan kan je dat ook prima zelf. Met de hulp van een paar vrienden. Krat bier erbij en huppakee, een garantie voor een leuke dag. En dat allemaal door het tent huren! Doe het op de dag voordat je het feest geeft, dat zorgt voor minder stress op de dag zelf. Have fun!