Home Algemeen Het vergelijken van zakelijke rekeningen

Het vergelijken van zakelijke rekeningen

0
Het vergelijken van zakelijke rekeningen

Als je een zaak wilt beginnen, dan open je vaak meteen ook een zakelijke rekening. Voor jedat doet, is het goed de zakelijke rekening te vergelijken. Door zakelijke rekening vergelijken  kies je altijd  de beste rekening en een rekening die precies aansluit bij jouw bedrijf en jouw wensen. Als je meer wilt weten over de zakelijke rekening. check dan regelmatig eens de website ZZP Daily. Dan weet je namelijk alles.  

Zakelijke rekening vergelijken; let op bijvoorbeeld de transactiekosten

Wat het verschil is tussen een zakelijke en een persoonlijke rekening is dat je bij een zakelijke rekening vaak transactiekosten gerekend worden. Dit is bij jouw privé rekening niet aan de orde.  Het is overigens vaak zo dat  op het moment dat je een bedrijf start en je inschrijft bij het KvK, je ook een zakelijke rekening moet hebben. Het is dus zaak om op tijd de zakelijke rekening te vergelijken.

Check de mogelijkheid om contant geld te kunnen storten

Zakelijke rekening vergelijken kun je doen op tal van verschillende vlakken.Heb je een bedrijf waarin je veel te maken krijgt met contant geld, dan  let je er op dat je een rekening neemt waarop je gemakkelijk kunt storten. Kijk in het kader van de zakelijke rekening vergelijken ook naar de kosten die gepaard gaan met het storten van geld. 

Niet bij alle banken meteen een creditcard

Het is goed om te weten dat je niet bij alle banken een creditcard krijgt. Wil je die wel, dan moet je bij zakelijke rekening vergelijken daar dus wel goed op letten. Er zijn banken die je meteen een zakelijke creditcard geven, andere banken willen eerst omzet op de zakelijke rekening zien.  Ook iets om rekening mee te houden dus. Let vooral ook op de betaalmogelijkheden die je wilt bieden. Natuurlijk ben je in de beginfase bijvoorbeeld niet meteen in staat een pinautomaat te kopen. Soms echter kun je degelijke automaten ook huren, soms ook bij een bank.

Check de informatie op ZZP Daily!

Let bij de betaalmogelijkheden ook goed op de kosten. Bied je betalen via creditcard aan of via iDeal, dan zijn daar kosten aan verbonden. De hoogte van de kosten kan afhankelijk zijn van het aantal transacties dat gedaan wordt. Ook al iets om nadrukkelijk rekening mee te houden dus. Let er ook op of een zakelijke rekening ook gekoppeld is aan een spaarrekening.  Wil je een meer weten over de zakelijke bankrekening vergelijken, check dan zeker eens de ZZP Daily!