Home Mode Trouwen in de zomer? Nu je jurk uitzoeken!

Trouwen in de zomer? Nu je jurk uitzoeken!

0
Trouwen in de zomer? Nu je jurk uitzoeken!

Als je ten huwelijk bent gevraagd of iemand ten huwelijk hebt gevraagd, dan komt er daarna heel wat op je af. Je zit nog volledig op je roze wolk, maar je moet direct al beginnen met regelen. Sommige dingen kunnen nog even wachten, maar het uitzoeken van je trouwjurk moet zo snel mogelijk gebeuren. De kans is namelijk maar klein dat de trouwjurk van je dromen direct leverbaar is in jouw maat. Zeker wanneer je jurk is voorzien van een korset kan het zomaar zijn dat het een paar maanden duurt voor je deze voor de eerste keer kunt doorpassen. Daar moet je dus ruim de tijd voor nemen.
Korset

Een trouwjurk uitzoeken is nog een hele onderneming

Om te beginnen: wie neem je mee als je naar de bruidsboutique gaat? Alleen je moeder? Of ook je tante(s), zus(sen) en vriendin(nen)? Dan moet je er dus voor zorgen dat iedereen kan op de datum dat jij je afspraak hebt. Bedenk van te voren goed welke mening het meest belangrijk is voor jou. Uiteindelijk ben jij degene die gaat trouwen, dus jouw mening staat sowieso op één. Het kan zijn dat je de mening van je moeder of misschien zelfs die van je oma zwaar wilt laten meewegen. Maar hoe belangrijk zijn die meningen?

En dan? Heb je al gezocht op internet?

Het kan heel verstandig zijn om, voor je een winkel binnen stapt, online op zoek te gaan naar mooie jurken. Je weet dan ongeveer welke kant je op wilt en je kunt aan de hand van de jurken die je online vindt ook (deels) je budget bepalen. Hou er wel rekening mee dat de jurken die online staan altijd geshowd worden door modellen. Deze dames worden hier en daar nog wat bewerkt voor de foto. Het kan dus zomaar zijn dat de jurk die jij het mooist vindt helemaal niet bij je past. Ook moet je rekening houden met extra kosten voor het op maat maken van je jurk.

Het passen moet een leuke ervaring zijn

Voel je je niet prettig in de winkel of bij de adviseuse, dan is het tijd om ergens anders op zoek te gaan. Het is namelijk de voorbereiding van JOUW dag, jij moet je er prettig bij voelen. Klikt het met je adviseuse, dan komt het vast goed met het vinden van jouw jurk. Je voelt je dan in de winkel al mooi en dat wordt alleen maar beter wanneer je jurk op maat is gemaakt.