Home Lifestyle Op vakantie Marokko: geniet van mysterieus Afrika

Op vakantie Marokko: geniet van mysterieus Afrika

0
Op vakantie Marokko: geniet van mysterieus Afrika

Tijdens een vakantie Marokko geniet je niet alleen van de zon en het klimaat, maar geniet je ook van authentieke berberdorpjes, de prachtige en mystieke Sahara, eeuwenoude koningssteden en de Marokkaanse keuken. Bovenal zal je tijdens een vakantie Marokko genieten van de geweldige cultuur van het land en de mensen zelf. Bezoek kashba’s en oases en overnacht in de woestijn. Trek door de Sahara op de rug van een kameel en ontspan in geweldige hotels. Een vakantie Marokko is niet enkel een vakantie: het is een geweldige ervaring.

Vakantie Marokko: mysterieus

Er zijn behoorlijk veel reisbureaus waar je een geweldige vakantie Marokko kunt boeken. Op internet vind je meerdere rondreizen (zowel voor singles, als voor groepen of privé) en een van deze reizen is de ‘Mysterieus Marokko’-reis. Deze vakantie Marokko begint in Casablanca: de economische hoofdstad van Marokko. Met een huurauto vertrek je van het fabelachtige Casablanca – dat ‘Het Witte Huis’ betekent – richting Fes. In Fes vind je oude medina’s (Arabisch stadscentrum) en kun je écht genieten van de Marokkaanse keuken. In het drukke en typisch Marokkaanse Fes ben je in een compleet andere wereld. Bezoek hier 14e -eeuwse Koranscholen en moderne medina’s. Je bezoekt tevens Aït Ben Haddou: een zeer bekende kashba die in veel films en series is verschenen.

Groepsreis Koninklijke Steden en Oases

Tijdens deze vakantie Marokko ervaar je de ware grandeur van de Sahara en bezoek je de koningssteden die de rijkste historie van Marokko huizen. Bezoek vruchtbare valleien die vol staan plantages met perziken en amandelen. Geniet tijdens deze vakantie Marokko van de prachtige cultuur die Noord-Afrika te bieden heeft. Bezoek het imposante Atlasgebergte met een piek van maar liefst 4200 meter en ontdek de vriendelijke locals en tradities. Kortom: de groepsreis Koninklijke Steden en Oases is een ware beleving die wordt gevormd door de meest fantastische ervaringen.

Vakantie Marokko: mystieke sferen en woestijnen

Met het aanbod aan reizen dat je tegenwoordig online vindt zit er altijd wel een vakantie Marokko voor je tussen. Je kunt gelijk een vakantie Marokko boeken en binnen no-time waan je je in mystieke sferen, uitgestrekte woestijnen en valleien, mysterieuze kashba’s en medina’s en heb je de vakantie van je leven. Wil je meer weten over de ervaringen van reizigers? Op de websites van reisbureaus kun je allerlei reisverslagen lezen van mensen die naar Marokko zijn gegaan, maar ook van ervaren reisleiders. Ook kun je fora bezoeken, waarin je vragen kunt stellen aan ervaren reizigers en tips kunt lezen voor de beste vakantie.