Home Huis & Tuin Maak je tuin schitterend met een Woodvision tuinhuis

Maak je tuin schitterend met een Woodvision tuinhuis

0
Maak je tuin schitterend met een Woodvision tuinhuis

Kijk, zo’n tuinhuisje als op de foto, daar heeft lang niet iedereen plek voor. En ook al is ‘ie hartstikke mooi, praktisch is anders. Zet daar maar eens een stel fietsen in! Een Woodvision tuinhuis is óók hartstikke mooi en daarbij ook nog eens heel erg praktisch. Je zet er met gemak alle fietsen van je hele gezin in. Als je daar tenminste voor kiest. Want een Woodvision tuinhuis is voor veel meer doeleinden te gebruiken. Want waarom zou je ieder tuinhuis direct zien als een extra fietsenschuurtje? Dat hoeft natuurlijk helemaal niet.
Woodvision tuinhuis

Een plantenoverwinteringsplek in je Woodvision tuinhuis

Wanneer je een tuin hebt waarin je veel planten in potten hebt staan, dan is het over het algemeen wel verstandig om deze planten in de winter uit de kou te halen. In een Woodvision tuinhuis staan ze dan lekker warm en droog en je hoeft er niet helemaal mee naar zolder te slepen. Dat scheelt een hoop voor je rug! In de zomer staat het Woodvision tuinhuis dan leeg, maar dan maak je er gewoon een plek van waar je je planten kunt verpotten. Een win-win situatie. Jij staat in de zomer niet in de brandende zon en je planten staan in de winter niet in de kou.

Een hobbyruimte in je Woodvision tuinhuis

Veel hobby’s geven troep. Denk bijvoorbeeld aan figuurzagen of het in elkaar zetten van elektrische apparaten. Troep die je liever niet op je keukentafel wilt. Een Woodvision tuinhuis is dan een uitkomst. Hier kun je je spullen gewoon laten slingeren en zaagsel… dat ruim je volgende week wel weer op. Ook kun je er lekker rustig zitten puzzelen of lezen, je bent even helemaal afgesloten van de rest van je gezin. Even lekker tijd voor jezelf.

Een Woodvision tuinhuis is de ideale chill-ruimte

Wanneer je tieners in huis hebt, dan weet je het wel. Harde muziek, veel geruzie en heel veel vrienden over de vloer. Heel gezellig natuurlijk, maar niet altijd even praktisch. Een Woodvision tuinhuis is prima te gebruiken als chill-ruimte voor deze jeugd. Zet er een gezellige bank in, een tafelvoetbalspel en zorg de WiFi tot in het Woodvision tuinhuis komt en je hoort niemand meer klagen. Behalve misschien jezelf, want als het zo gezellig is buiten de deur, dan zie je je kinderen wel een stuk minder. Tip van de dag: zorg dat je er geen koelkast in zet, zo komen ze af en toe nog even buurten.