Home Mode Stijlvolle basics die elke man in de kast moet hebben

Stijlvolle basics die elke man in de kast moet hebben

0
Stijlvolle basics die elke man in de kast moet hebben

Zoveel mensen, nog veel meer kleding. Soms is het lastig om te weten wat je nou wel nodig hebt en wat eigenlijk not done is. Aangezien ik je vertel waar je alles kunt vinden, kunnen stijlvolle basics voor mannen natuurlijk niet in dat rijtje ontbreken. Met deze items heb jij een goede basis voor elke outfit in de kast hangen. Van onderbroeken tot aan colberts – ik vertel je precies wat een goede basic is! Dus let goed op en werp na het lezen eens een kritische blik in jouw eigen kledingkast. Heb jij al deze stijlvolle basics in huis?

#1 Net ondergoed

Natuurlijk loop je niet echt in de rondte terwijl je iedereen je onderbroek laat zien – of toch wel? In onze huidige samenleving is het niet zo vreemd dat een man zijn broek wat laag draagt. Zeker bij tieners is het normaal om de bovenste band van de onderbroek te laten zien. Daarbij geldt wel een voorwaarde: je moet wel een goed merk dragen. Zo zijn Calvin Klein boxers een absolute must-have als basic in de kast van iedere man. Met Calvin Klein boxers hoef jij je geen zorgen te maken dat iemand per ongeluk (of opzettelijk) je onderbroek te zien krijgt. Jij ziet er gegarandeerd stijlvol uit in jouw Calvin Klein boxers!

#2 Een wit t-shirt

Naast een goed merk ondergoed zoals Calvin Klein boxers is het ook aan te raden om een paar nette witte t-shirts in je kast te hebben liggen. Als man kun je namelijk eenvoudig een stijlvolle outfit samenstellen met een basic wit t-shirt. Trek simpelweg een nette spijkerbroek aan en draag er een colbert bij. Je ziet er binnen een mum van tijd casual chique uit zonder al te veel moeite. Is het koud buiten? Dan kun je het shirt eenvoudig onder je overhemd aantrekken. Daarom kan een wit t-shirt natuurlijk niet ontbreken in de kast van iedere man.

#3 Minstens één volledig pak

Ten slotte is er nog een basic die echt niet kan ontbreken in de kast van iedere man. Ik doel natuurlijk op een volledig pak. Er zijn altijd wel gelegenheden waarbij je netjes voor de dag moet komen. Denk bijvoorbeeld aan het werk op kantoor, een feest of misschien helaas een begrafenis. In al deze situaties kun jij niet verschijnen in je oude kloffie. Nee, dan wil je netjes en respectvol aanwezig zijn. De oplossing? Investeer in minstens één volledig pak die perfect past. Dat is echt een stijlvolle basic die niet mag ontbreken in jouw kledingkast.