Home Mode De beste merken voor kinderen

De beste merken voor kinderen

0
De beste merken voor kinderen

Heb jij een aantal kinderen en wil jij deze leuk aankleden maar echt geen idee met welke merken en met wat voor kleding. Wellicht kunnen wij jou dan helpen, in deze blog nemen wij jou mee in verschillende kinderkleding waarvan wij denken dat het jou misschien helpt. Al het kledingadvies dat wij geven is voor de zomer en het is voor de kleine jongens. Voor meiden is het wat makkelijk om kleding te zoeken omdat je vaak een groter aanbod hebt, voor de jongens is het wat lastiger. De kleding die wij gaan laten zien zijn allemaal te koop bij JHP Fashion en het heeft allemaal wat leuke kleuren. JHP Fashion heeft een breed assortiment aan kinderkleding, ook voor meisjes en zij hebben een uitstekende service met een snelle levering.

Parajumpers

Dit merk begon oorspronkelijk met de verkoop van herenkleding, maar het succes was zo groot dat ze zich ook zijn gaan richten op jongenskleding. Parajumpers is nu al een jaar actief in de verkoop van kinderkleding. Ze hebben een uitgebreide collectie voor jongens, waar voor iedereen wel iets leuks te vinden is. Als je je kind wilt kleden, kies je natuurlijk voor vrolijke kleuren. Bij Parajumpers zijn ze hierin gespecialiseerd en daarom vind je veel felle kleuren terug in hun collectie. Bovendien staat de collectie van 2021 in het teken van comfort en heeft het veel 3M-afwerkingen. Dit is een stof die reflecteert wanneer er zonlicht op valt, wat erg leuk is voor kinderen. Dus als je op zoek bent naar leuke kleding met zomerse kleuren, neem dan zeker een kijkje bij Parajumpers Kids.

Black Bananas

Het merk naast Malelions is Black Bananas, zij doen het al een stukje beter en hebben ook al een iets grotere collectie voor de jongens. Het merk Black Bananas richt zich op de streetwear kleding met een leuke twist naar in kleuren en unieke stoffen. Dit merk is daarnaast heel sterk door hun following, veel bekende mensen dragen het waardoor veel kinderen dit willen. Van rappers tot aan voetballers. Als je dus opzoek bent naar een merk voor je kind dat een beetje streetwear is, maar ook comfort en zomers. Kies dan voor Black Bananas.

Hugo Boss

Vaak vergeten mensen dat Hugo Boss ook kinderkleding verkoopt, zij hebben hele nette kleding in een iets hoger segment op het gebied van prijs voor kinderen. Dit merk is niet te vergelijken met de bovenstaande merken, dit merk heeft kleding voor jouw kind wanneer hij iets beter eruit moet zien. Naar een verjaardag of naar een restaurant. Neem dan een kijkje bij Hugo Boss Kids.