Home Algemeen De juiste verpakkingen voor je take-away!

De juiste verpakkingen voor je take-away!

0
De juiste verpakkingen voor je take-away!

Tijdens de corona crisis verandert er erg veel. In vele branches zijn er banen geschrapt, maar zijn er ook juist branches die het erg goed doen. Verschillende horeca ondernemers weten met hun drive-thru of take-away vele mensen te bereiken, waarna er door middel van mond-tot-mond-reclame steeds meer mensen worden bereikt en zij een bezoek brengen aan de zaak. Op de social media app TikTok is bijvoorbeeld te zien hoe vele ondernemers erin slagen om een eigen unieke drive-thru op te zetten waarbij er unieke lekkernijen worden verkocht. Er wordt een video geplaatst over de ervaring, waarna steeds meer mensen enthousiast raken en dezelfde ervaring willen beleven tijdens de corona crisis.

In dit blog vertellen we je graag meer over hoe je als horeca ondernemer kunt zorgen voor een juiste take-away, om vervolgens je eigen gecreëerde lekkernijen te verkopen!

Maak gebruik van cupcake doosjes

Wanneer je aan de slag wilt gaan met het verkopen van verschillende lekkernijen, zoals cupcakes, taartjes en ander lekkers, is het van belang dat je beschikt over de juiste verpakkingsmaterialen. De lekkernijen zijn niet te serveren op luxe borden en zul je op zoek moeten gaan naar het juiste verpakkingsmateriaal. Het is hier van belang dat het verpakkingsmateriaal duurzaam en gemakkelijk te recyclen is, waardoor je milieuvervuiling voorkomt en je klanten de verpakkingen gemakkelijk kunnen deponeren in de juiste afvalcontainer. 

Wanneer je verschillende cupcakes, taartjes of andere lekkernijen op een juiste manier wilt verpakken zonder dat deze geplet worden, kun je gebruik maken van cupcake doosjes. De cupcake doosjes zijn te gebruiken als unieke verpakking voor je lekkernijen, om deze vervolgens in een luxe verpakking te overhandigen aan de klant!

Duurzame tasjes om mee te geven aan je klanten

Bij grote bestellingen zul je ook rekening moeten houden met het verpakkingsmateriaal. Je verpakt de lekkernijen per stuk, maar is een tasje zeer gewenst bij grote bestellingen. Nu is het zo dat men dient te betalen voor een plastic zak en wordt er hierdoor ook erg veel plastic geproduceerd, waardoor het aan te raden is om gebruik te maken van plastic tasjes. De producten zijn over het algemeen niet erg zwaar en zijn de papieren draagtasjes hierdoor makkelijk te gebruiken. De klanten kunnen de draagtasjes gemakkelijk hergebruiken of deponeren in de papier container. 

Wanneer je alle materialen hebt aangeschaft kun je jezelf klaarstomen voor de verkoop vanuit je take-away, is het tijd om je onderneming te promoten en uzl je de eerste klanten hopelijk snel ontvangen!