Home Mode De essentials voor elke garderobe

De essentials voor elke garderobe

0
De essentials voor elke garderobe

Het kan soms moeilijk zijn om te weten welke kleding nodig is om te hebben in de kledingkast. Niet iedereen heeft dezelfde kledingstijl en zal dus niet dezelfde kleding dragen. Toch zijn er een paar kledingstukken die iedereen wel in zijn kast zou moeten hebben. Dus ben je jouw kledingkast aan het herinrichten of wil je checken of je alles hebt? Dan is dit de lijst voor jou!

Basics

Vrijwel het belangrijkst om te hebben, zijn basics. Een rustig shirt in basic kleuren, zoals wit, zwart of grijs. De t- shirts passen overal bij en zien er goed uit. Het is goed om op te letten op hoe het shirt past om een lichaamstype. Let erop dat het niet té strak is, maar ook niet té los. Het is altijd handig om de shirts in een korte mouwen- en lange mouwen- variant te hebben, zodat het gedragen kan worden bij warmere en in koudere weersomstandigheden.

Dan is er nog de broek. Broeken zullen iets minder ‘basic’ zijn, maar het zal nooit fout gaat met een zwarte skinny jeans. Deze type broek is op vrijwel iedereen flatterend en kan bij elke outfit passen. Daarnaast is het ook altijd slim om te letten op een goede blauwe spijkerbroek.

Natuurlijk kan een joggingbroek niet vergeten worden. Iedereen vindt het wel eens lekker om ’s avonds te relaxen in een comfortabele broek, dus een goed zittende joggingbroek kan echt niet gemist worden.

Ondergoed

Hier wordt niet zo snel aan gedacht, maar het is zeker belangrijk: ondergoed. Denk maar eens aan oncomfortabel ondergoed en hoe dat de dag heeft verstoord. Iedereen heeft een eigen favoriete stijl ondergoed. Voor de mannen zijn Bjorn Borg boxers zeker aan te raden.  Het is ontworpen voor maximaal draagcomfort, zijn heerlijk zacht en hebben een comfortabele elastische band. Kortom, het zal zeker iedereen goed zitten.

Formele gelegenheden

Dan zijn er nog formele gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cocktailparty’s, een bruiloft of een reünie. Voor de mannen zijn pakken altijd een goede manier om te gaan. Vaak zit je met de kleur navy blue wel goed en elegant, maar donkergrijs kleedt ook erg mooi af. Daaronder hoort natuurlijk een wit overhemd. Een tip: als er een overhemd gevonden is die goed zit, koop er dan meteen een paar. Goed zittende overhemden kunnen moeilijk te vinden zijn, dus het is altijd goed om een kleine hoeveelheid ervan te hebben.

Elke vrouw ziet er goed uit in een ‘little black dress’.  Hier zijn veel varianten van, maar als het niet té onthullend is, dan kan vrijwel elk jurkje voor formele gelegenheden gebruikt worden. Draag eronder een paar leuke hakken en het ziet er fantastisch uit! Voor de mensen die liever geen hakken dragen, kunnen er ook balletschoentjes aangedaan worden. Deze zien er ook formeel uit, maar zullen iets comfortabeler lopen.

Met de basis voor elke kledingkast besproken, is het tijd om lekker te gaan shoppen om het nog wat verder op te vullen met een eigen smaak. En zo ziet iedereen er fantastisch uit!