Home Algemeen Haartransplantatie Turkije: combineer je vakantie

Haartransplantatie Turkije: combineer je vakantie

0
Haartransplantatie Turkije: combineer je vakantie

Oké, het is op dit moment niet mogelijk om zomaar overal naartoe te reizen, maar dromen mag, toch? En dus kun jij best dromen van een haartransplantatie Turkije. Want dat is dé plek voor dit soort ingrepen. Een haartransplantatie kun je ook nog eens combineren met je vakantie, hierdoor ben je er even helemaal uit en kom je écht als nieuw terug. De tijd dat je angstvallig je kam of borstel in de gaten hield en ieder haartje dat erin zat met weemoed bekeek is geweest. Er is namelijk een oplossing!

Haartransplantatie Turkije is te betalen

Natuurlijk kost een haartransplantatie Turkije in combinatie met een vakantie meer dan alleen een vakantie. Maar het is de moeite waard. Zeker nu je je vakantiegeld van dit jaar kunt sparen omdat je voorlopig toch geen kant uit kunt. Door naar Turkije te gaan voor een haartransplantatie in een gespecialiseerde kliniek weet je ook nog eens zeker dat je zeer tevreden zult zijn over het eindresultaat. Dat is er natuurlijk niet direct, de verplaatste haren moeten zich nog ontwikkelen, maar je ziet al snel verbetering.

Een haartransplantatie is alleen voor mannen

Welnee! Ook vrouwen kunnen, letterlijk, met hun handen in het haar zitten. Door medicijngebruik, de overgang of andere hormonale schommelingen kunnen vrouwen ook veel last hebben van haaruitval. En helaas, bij vrouwen is het nog steeds minder gewoon dan bij mannen om dan de hele boel maar te scheren. Ook voor mannen is scheren niet meer altijd de oplossing. Sommige mensen kunnen een kaal koppie goed hebben, maar bij anderen voegt het gewoon niet. Door een haartransplantatie Turkije aan te gaan, zorg je dat je er weer goed uit ziet en dan zit je automatisch ook beter in je vel.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Eerst wordt de te behandelen plek in kaart gebracht. De arts berekent dan hoeveel haren er nodig zijn om, bijvoorbeeld, inhammen of een kaal kruintje te vullen. Deze haren worden dan geoogst uit een deel van het haar dat nog wel dichtbegroeid is. Meestal is dat onderaan het hoofd, net boven de kraag van je shirt of overhemd. Hierna worden de haren geprepareerd en één voor één, heel minitieus op hun nieuwe plek geplaatst. Dit is een zeer gespecialiseerd klusje, dat ook best veel tijd vergt. De hoofdhuid wordt verdoofd zodat je niet iedere prik voelt. Verder ben je zelf gewoon "bij". Hierdoor kun je precies zien hoe het proces verloopt. Na afloop van de behandeling krijg je nog advies mee voor het behandelen van de minieme wondjes.