Home Algemeen Maak de mooiste foto’s met een Canon 5D Mark IV

Maak de mooiste foto’s met een Canon 5D Mark IV

0
Maak de mooiste foto’s met een Canon 5D Mark IV

Een Canon 5D Mark IV is niet zomaar een fototoestelletje. Het is hét fototoestel voor de wat meer ervaren fotograaf. Een Canon 5D Mark IV heeft veel bijzondere eigenschappen, maar het meest bijzonder vind ik toch wel de ingebouwde GPS. Hierdoor kun je, ook later precies nog zien waar je was toen je die mooie foto’s maakte. Ook de automatische focus van de Canon 5D Mark IV heeft alleen maar voordelen, zeker wanneer je, bijvoorbeeld, spelende kinderen op de kiek wilt zetten. Je wilt dan wel dat je onderwerp scherp in beeld komt.

De Canon 5D Mark IV maakt je foto’s bijzonder

Natuurlijk druk jij nog steeds zelf op het knopje en bepaal jij nog steeds zelf welke onderwerpen je vast wil leggen, maar de rol van de Canon 5D Mark IV moet je niet uitvlakken. Want waar maak je het mee dat een camera zelf inschat welk deel van de foto scherp moet zijn voor het beste resultaat? En dat in een reactietijd die je zelf nooit kunt inschatten. Ook kun je razendsnel meerdere foto’s achter elkaar nemen, tot wel 7 foto’s per seconde! Zo maakt de deze camera altijd precies die foto waar jij op zit te wachten.

De Canon 5D Mark IV is goed in alle soorten licht

Of het nu heel zonlicht is of de duisternis van een sfeervol restaurant, met de Canon 5D Mark IV weet je dat het licht wel goed zit. En dat is natuurlijk fijn om te weten. Je hoeft geen schaduwplekje op te zoeken om je zonvakantie in beeld te kunnen brengen. Ook hoef je je bijzondere maaltijd in het fancy restaurant niet bij te lichten voor een mooier plaatje. Deze camera regelt het voor je. De lenzen kies je er los bij en ook de geheugenkaart bestel je los. Kijk vooral eens op de site voor de aanbiedingen.

Een Canon 5D Mark IV is voor de meer ervaren of zelfs professionele fotograaf

Natuurlijk kun je er als beginnend amateur ook voor kiezen om een Canon 5D Mark IV aan te schaffen. Er zal niemand zijn die je tegenhoudt. Maar het is nogal een apparaat om mee te leren werken. Het is daarom aan te raden om stapsgewijs toe te werken naar de Canon 5D Mark IV. Zeker wanneer je, behalve je mobieltje, nog nooit een echte camera in handen hebt gehad. Maar wanneer je eenmaal op dát niveau bent, ben je niet meer te stoppen.